Ik wil leren

In de huidige arbeidsmarkt worden steeds strengere eisen gesteld aan het kwalificatieniveau van kandidaten. Hierbij is het veelal een harde eis om te beschikken over een relevant diploma of opleiding. Er zijn tal van opleiders waarbij het mogelijk is om je te laten bij- om- of nascholen in de regio Stedenvierkant.

Beroepsopleidingen
Bij een beroepsopleiding wordt je opgeleid om een bepaald vak of functie uit te kunnen oefenen. Het aanbod van de verschillende beroepsopleidingen kan variëren per opleider. Bezoek de websites van de verschillende onderwijsinstellingen om de opleidingsmogelijkheden te bekijken. 

 • Aventus
  middelbaar beroepsonderwijs (mbo), educatie voor volwassenen en bedrijfsopleidingen.
 • Landstede
  middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwassenenonderwijs. 
  Bij Landstede MBO kunnen studenten rekenen op goed onderwijs met persoonlijke aandacht. We zijn een vertrouwde omgeving waar studenten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn. Dit doen we door waarde(n)vol, ondernemend en sportief te zijn.
 • Saxion 
  hoger beroepsonderwijs (hbo) en bij- en nascholing voor overheden, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties.
 • Zorg & Werk Academy B.V.
  De Zorg & Werk Academy B.V. biedt verkorte, kleinschalige opleidingen specifiek voor de zorg- en welzijnssector. 
 • Groei Opleidingen
  Met de opleidingen, cursussen en trainingen van Groei Opleidingen kun je verder groeien in de richting die jij wilt!

  Landstede Groei opleidingen verzorgt uiteenlopende opleidingen, cursussen, trainingen, workshops en maatwerktrajecten voor bedrijven, instellingen, gemeentes, instanties en volwassenen. Ons aanbod is breed en gericht op het ondersteunen en het begeleiden van zelfontplooiing van volwassenen. Dit doen we op locatie in Overijsel, Gelderland en Flevoland en incompany. Ondernemers en leidinggevenden kunnen met Groei Opleidingen investeren in hun waardevolste kapitaal: de medewerkers. Naast individuele trajecten kunnen we meerdere medewerkers tegelijk opleiden. We bieden maatwerk in diverse branches.

Welke studie kies jij?
Benieuwd welke opleidingen/studies er allemaal zijn in zorg en welzijn? Klik hier om het overzicht te bekijken.