Training Loopbaan APK

27-02-2020
Tijd: 9:00 - 12:00 uur

Op donderdag 27 februari 2020 organiseert ZorgSelect de training Loopbaan APK. De training vindt plaats bij WGV Zorg en Welzijn in Deventer van 9:00 - 12:00 uur.

Training Loopbaan APK
De sector Zorg en Welzijn heeft te maken met een grote krapte op de arbeidsmarkt. Door ervoor te zorgen dat medewerkers regie krijgen op zichzelf en hun werk, kunnen we meer mensen behouden voor de sector. Om de medewerker te ondersteunen bij het vergroten van de eigen regie en daarmee beter duurzaam inzetbaar is, organiseert ZorgSelect de workshop Loopbaan APK.

Een greep uit de inhoud van de training Loopbaan APK

  • Profileer uzelf. Als medewerker vergroot je je inzicht in eigen kennis, ervaring, kwaliteiten en talenten en leer je dit beter in te zetten in je werkomgeving.
  • Actief in eigen loopbaan. De medewerker krijgt zicht op zijn/haar loopbaancompetenties, ervaart hoe belangrijk het is om zich blijvend te ontwikkelen en gaat concreet volgende stappen bepalen om aantrekkelijk te blijven voor uw organisatie en/of op de veranderende arbeidsmarkt.
  • Netwerken. Netwerken is belangrijk, ook als iemand nog niet op zoek is naar ander werk. De medewerker krijgt informatie, advies en gereedschap om gericht te leren netwerken en werkt aan een eigen plan van aanpak.

Datum en locatie
De training vindt plaats op donderdag 27 februari van 9:00 - 12:00 bij WGV Zorg en Welzijn aan de Zutphenseweg 51 in Deventer.

Voor wie?
Voor medewerkers bij wie er een wens of aanleiding is om in beweging te komen in de loopbaan, intern of extern.

Door wie?
De training wordt gegeven door Petra Harink, adviseur van ZorgSelect. ZorgSelect is de servicetak van WGV Zorg en Welzijn. De adviseurs van ZorgSelect bieden ondersteuning bij werving en selectie, loopbaan- outplacement- en re-integratietrajecten en testen.

Kosten
Voor deelnemers aan Sterk in je Werk is de Loopbaan APK gratis. Voor leden van WGV Zorg en Welzijn die niet deelnemen aan Sterk aan je Werk bedragen de kosten €175,- per persoon. De kosten voor niet-leden zijn €350,- per persoon. De training gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Er is maximaal ruimte voor 10 deelnemers. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de training kunt u contact opnemen met Petra Harink, p.harink@zorgselect.nl of bellen naar 06 518 40 508.

Aanmelden training Loopbaan APK 27/02/20

Meld u hier aan voor de training Loopbaan APK.

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?