Online vijfdaagse - Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk

19-09-2022 t/m 23-09-2022

Ontdekken hoe je met meer werkgeluk kunt blijven werken in zorg en welzijn? Meld je nu aan voor de online vijfdaagse van 19 t/m 23 september tijdens de week van het werkgeluk!

SIJWonlinevijfdaagsefoto_sep22_1200x628

Gratis aan de slag met je werkgeluk om sterk in je werk te blijven in zorg en welzijn.

Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. 

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Tijdens de week krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke coach van Sterk in je werk (ook gratis).

De online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk is geschikt voor iedereen die werkt in zorg en welzijn. Wil je aandacht voor jouw werkgeluk in zorg en welzijn omdat je:

  • naar het enthousiaste gevoel verlangt van toen je startte in zorg en welzijn
  • je energiebalans wilt behouden
  • je talenten meer wilt inzetten
  • mogelijkheden voor de toekomst zoekt

    Herken je je in één van bovenstaande punten? Dan ben je van harte welkom! Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse